Varige projekter

Varige projekter

Med udgangspunkt i Profeten Mohammeds (Guds fred og velsignelse være med ham) udsagn;

“Når en person dør, stopper belønningen for alle deres handlinger undtagen disse tre: Kontinuerlig velgørenhed, viden der bliver brugt af andre, og et retskaffent afkom der beder for en.” (Hadith)

Ved at støtte et varigt projekt gennem Hasene Danmark, er man med til at gøre en positiv forskel i verden og sikre en bæredygtig og vedvarende udvikling i de lokalsamfund, hvor projekterne bliver udført. Din donation vil nemlig være med til at skabe arbejdspladser og muligheder for, at folk i Afrika kan tjene deres eget levebrød, hvilket igen vil bidrage positivt til samfundet.

Projekttype

De varige projekter varierer og kan fx være en moské eller andre bygninger, hvor formålet er at skabe langsigtede muligheder i lande, der er ramt af fattigdom. Projekterne bliver etableret med højkvalitetsmaterialer, hvor fokus er på miljø og bæredygtighed. Da projekterne er enkeltstående, kan man ikke forvente, at der vil være to ens projekter til rådighed, ligesom det heller ikke er muligt at forudsige, hvilke projekter der vil være tilgængelige, da de bliver udvalgt ud fra efterspørgsel og udbud i landene.

Prisen for et varigt projekt

Prisen for et varigt projekt er afhængig af projekttype, størrelse samt materialer, som skal anvendes i det givende projekt. Derfor vil prisen imellem projekterne variere.

Er man interesseret i et projekt bedes man kontakte Hasene Danmark, hvorefter der vil sendes rapport over de tilgængelige projekter, der passer jeres budget. Rapporten vil indeholde information om projekttypen, land, prisen og størrelsen.

Ved aftale vil der indgås en kontrakt og betalingen skal herefter ske indenfor 5 hverdage, hvorfor aftalen ellers vil bortfalde og projektet vil være tilgængelig for andre bidragsydere. Når donationen er modtaget, vil du få en bekræftelse og igangsættelse af projektet vil påbegyndes.

Prisen er endelig og driften af projektet vil ikke være bidragsyderens ansvar. Man vil derfor ikke blive opkrævet yderligere for projektet efter at have betalt det fulde beløb.

Byggeproces

Byggeprocessen har en varighed på 6-12 måneder, alt efter projekt. Efter færdiggørelse vil bidragsyderen modtage billeder og videoer fra åbningsceremonien via e-mail.

Bidrag til et varigt projekt

Vil du bidrage med et beløb til projekt, er du velkommen til at give et selvvalgt bidrag via betalingsmodulet. Disse donationer vil blive anvendt til andre lignende projekter eller til driften af sådanne projekter og støtter således ikke et specifikt projekt.

Bidragydere, der donerer til formålet, men som ikke bidrager for et helt projekt, vil ikke modtage billeder og videoer af det etablerede projekt.

Har du spørgsmål til projektet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, WhatsApp eller mail.

  • varige projekter

    Varige projekter

    Bidrag til et varigt projekt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.