FORÆLDRELØSE BØRN

Opnå en stor velsignelse ved at støtte et forældreløst barn

Et forældreløst barn er et barn, som har mistet sin far eller begge sine forældre, pga. krig, sygdom eller anden årsag. Ved at støtte projektet Forældreløse Børn støtter du børnenes og samfundets fremtid. Dit bidrag støtter barnets skoleudgifter og basale behov som vand, mad og tøj og andre nødvendige udgifter.
Hasene har forældreløse børn fra bl.a. Balkan, Asien og Afrika. Støtten bliver uddelt via vores samarbejdspartnere i det pågældende land. Man har som sponsor for et forældreløst barn ikke mulighed for at tage direkte kontakt til barnet.

Hvad koster det at være sponsor for et forældreløst barn?

Det koster 300 kr. månedligt at være fast sponsor for et forældreløst barn. Det er muligt at støtte flere forældreløse børn, hvis man ønsker dette.

Ønsker du ikke at være fast sponsor for et forældreløst barn, er det også muligt at støtte projektet Forældreløse Børn med et valgfrit beløb. Disse bidrag går til projekter, som støtter forældreløse børn.

Jeg ønsker at være fast sponsor. Hvordan gør jeg det?

Ønsker du at være fast sponsor for et forældreløst barn, har vi brug for dine oplysninger. Du kan udfylde nedenstående formular. Herefter opretter vi dig som sponsor for et forældreløst barn. Efter oprettelsen vil du modtage en bekræftelse samt få tilsendt billede og oplysninger om barnets nationalitet, alder og familiemæssige forhold via mail. Vi tilmelder dig til Betalingsservice (BS), så husk at skrive dit CPR-nummer i formularen.

Ophør af sponsorat til det forældreløse barn

Vi har forældreløse børn fra spædbarns- til ungdomsalderen. Hasene Danmark kontakter sponsorerne, når det forældreløse barn er fyldt 18 år, hvor sponsoratet normalt ophører, da barnet i denne alder får mulighed for at klare sig selv. Ønsker man fortsat at støtte sit barn efter, det er fyldt 18 år, er dette også muligt. Man kan også vælge at afslutte sin støtte og derefter støtte et nyt forældreløst barn, som er under 18 år. Ved manglende betalinger på min. 3 måneder vil sponsoratet automatisk ophøre.

Forældreløse børn | Yetim

Lad ikke det forældreløse barn forblive forældreløst!

Vær sponsor for et forældreløst barn

Personoplysninger

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.