Forældreløse børn

Forældreløse børn er en velsignelse, så hvorfor ikke støtte et forældreløst barn?

Forældreløse børn er betroet til samfundet, samt pålagt et ansvar overfor forældreløse børn. Samfundets hjælp og omsorg til de forældreløse børn, kan i fremtiden både styrke samfundets velfærd og børnenes fremtidsmuligheder. Verden i dag er præget af forældreløsebørn. I en undersøgelse foretaget af FN´s Børnefond (UNICEF) er der over 140 millioner børn ude i verden, som er forældreløse bl.a. på grund af krig og naturkatastrofer.

Derfor arbejder Hasene Danmark under sloganet “Lad ikke det forældreløse barn forblive forældreløst“.

Projektets formål er med jeres støtte og bidrag at tage sig af de forældreløsebørn, der enten har mistet en mor, far eller begge.

 • Forældreløsebørn uddannelsesfond

  For hænder, der holder pen.

  Bliv sponsor for et forældreløsbarn for 300 kr. om måneden eller støt projektet med et frivilligt beløb.

  300,00 DKK
 • Maritime og fiskeri skolen i Somalien

  For hænder, der holder pen.

  50,00 DKK

Ofte stillede spørgsmål

Varigheden for støtte til et forældreløst barn er mindst 1 år, og varer indtil det forældreløse barn kan stå på egne ben. Hvis en bidragyder ønsker at stoppe sin støtte efter et år til et forældreløst barn, skal vedkommende meddele os dette skriftligt (kan også meddele på mail).

Vi sender en mappe med oplysninger om det forældreløse barn til hver person, der støtter et forældreløst barn i mindst et år med 300 DKK om måneden. I den fremsendte mappe vil der være oplysninger om landet barnet bor i, barnets familie, skole og personlige detaljer samt billede.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.