ADAQ, AQIQAH & SHUKR QURBAN

ADAQ, AQIQAH & SHUKR QURBAN

Adaq og shukr qurban er udtryk for taknemlighed og løfte. Hasene Danmark ofrer et dyr på vegne af muslimer, som har givet et løfte eller som ønsker at udvise taknemlighed over for Allah. Mange mennesker i verden – særligt i de afrikanske lande, hvor sult er på sit højeste – har kun mulighed for at spise kød få gange om året. Det er typisk på særlige helligdage, hvor der uddeles kød til de trængende.

Aqiqah doneres for dit nyfødte barn. Det er vigtigt, at du i kommentarfeltet i kurven noterer dit barns navn, da selve ritualet vil foregå i dette navn.

De bidrag til Adaq, Aqiqah og Shukr qurban, som vi modtager, bliver brugt til slagtning én gang om måneden. Slagtningen sker med vores samarbejdspartnere i Etiopien. Kødet fordeles til forældreløse børn, studerende, fattige familier og flygtninge.

Prisen på 900 kr for et får eller en ged svarer til er qurban for én person. Man kan også betale 6.300 kr for en hel ko; dette regnes som qurban for syv personer. Det er vigtigt at notere i kommentarfeltet i kurven, hvis du ønsker at donere en hel qurban.

Donationer for Adaq, Aqiqah eller Shukr qurban modtages kun via hjemmesiden.

 • Aqiqah Qurban

  Udtryk for taknemmelighed og tak.

  900,00 kr.
 • Shukr Qurban

  Udtryk for taknemmelighed og tak.

  900,00 kr.
 • Adaq Qurban

  Udtryk for taknemmelighed og tak.

  900,00 kr.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Når du har foretaget en qurban-donation og har oplyst dit telefonnummer og e-mail, sender Hasene Danmark informationer og billeder, når slagtningen er overstået. Dette kan tage op til 4-5 uger.

Donationer kan ske på Hasene Danmarks hjemmeside, hvor du vælger den rette sektion og tilføjer din donation til kurven. Herefter udfylder du dine oplysninger og trykker videre til betalingen. Når ordren er fuldført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.