FØDEVAREPAKKER

FØDEVAREPAKKER

Når vi nærmer os Ramadan måneden, begynder vi indsamlingen til Hasene Danmarks årlige fødevarepakke kampagne. Ramadanen er en måned, som er fyldt med samvær, velsignelser og spiritualitet. Dette ønsker vi at bringe videre til vores muslimske søstre og brødre ude i verden, som ikke altid har lige adgang til føde og drikke i samme stil som herhjemme. I samarbejde med vores frivillige observatører deler vi derfor fødevarepakker til trængende verden over. Uddelingen af fødevarepakken foregår et par dage inden Ramadan måneden og fødevarepakken er nok til en familie til iftaar og sahoor måltiderne. Under uddelingen bliver børnene glædet med små gaver, og der bliver lyttet og talt med familierne, da vi værdsætter hvert et øjeblik med de familier, vi besøger.  

En fødevarepakke til en familie er 400 kr. Du kan altid bidrage til vores kampagne, men uddelingen vil kun finde sted i måneden op til ramadanen.

Hvad indeholder en fødevarepakke?

Fødevarepakker indeholder generelt basale madvarer såsom ris, pasta, linser, olie, sukker, mel, mælkepulver, te, frugtsaft og dadler. Indholdet af bestemmelserne varierer alt efter de fødevarer, der forbruges i distributionslandene.

Fødevarepakke | Kumanya paketi | Hasene Danmark
  • Hjælpepakke Kampagne | Kumanya Kampanyasi 2024 Hasene Danmark

    Hjælpepakke

    Pris for en hjælpepakke

    400,00 kr.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.