HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Betaling
Hasene Danmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og MobilePay for enkeltstående betalinger. Betalingen for enkeltstående donationer sker samme dag, som du indtaster betalingsdato. Betaling for faste bidragsydelser, herunder fx donation til forældreløse børn, sker gennem tilmelding i PBS, hvor beløbet trækkes den første hverdag i måneden.

Ophør
Hvis Hasene Danmark er nødsaget til at ophøre aftalen for dit sponsorbarn, kontakter vi dig med henblik på dette.

Hvis du ønsker at stoppe din aftale om at være sponsor for et forældreløst barn, kan dette ske ved at skrive til os på mail. Ønsket om ophør skal senest tilkendegives en måned før opsigelsen træder i kraft.

Persondatapolitik
Når du indgår en aftale med Hasene Danmark om et enkeltstående bidrag, fast bidrag eller en sponsoraftale, indgiver du en række oplysninger til at vi kan gennemføre tjenesten. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med gældende regler, som du kan læse mere om i vores persondatapolitik.

Fortrydelsesret
Der gives ingen fortrydelsesret på den donation, som gives som led i et enkeltstående bidrag, fast bidrag eller en sponsoraftale, undtagen hvis bidragsyder via sin engangsbetaling har tastet forkert. Ved evt. fejl eller problemer ved donationer kan Hasene kontaktes på nedenstående oplysninger.

Hasene Danmark
Bibliotekvej 68 A
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2611 1136
E-mail: info@hasene.dk  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.