Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Dette vilkår gælder, når du giver bidrag eller bliver sponser for et forældreløst barn i Hasene Danmark. Vilkåret gælder ved personlig, telefonisk eller elektronisk henvendelse til os.

 

Betaling
Hasene Danmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mobilpay for enkeltstående donationer. Betalingen for enkeltstående donationer sker den dag, du indtaster som betalingsdag. Betaling for faste bidrag eller sponsorbidrag sker gennem tilmelding i PBS, som trækker beløbet den første hverdag i måneden. Bidragsyderen eller sponsoren vælger frit, hvilken dato bidraget skal starte fra.

Ophør
Hvis en sponser til et forældreløst barn eller en fast bidragsyder ønsker at stoppe sin aftale med Hasene Danmark, kan dette ske ved at kontakte os på e-mail eller telefon. Ophørsønsket skal senest tilkendegives én måned før, opsigelsen træder i kraft.

Hvis sponsorbarnet stopper i vores program af den ene eller anden grund, kontakter vi dig for at opsige aftalen med dig, medmindre der er et ledigt sponsorbarn, som du kan støtte, og det vil du blive orienteret om. 

Privatlivspolitik
Når du indgår en aftale med Hasene Danmark om en enkeltstående bidrag, fast bidrag eller en sponsoraftale indgiver du en række oplysninger for, at vi kan gennemføre tjenesten. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med gældende regler, som du kan læse i vores privatlivspolitik

Fortrydelsesret
Der gives ingen fortrydelsesret på den donation, som gives led i en enkeltstående bidrag, fast bidrag eller en sponsoraftale, undtagen hvis bidragsyder via sin engangsbetaling har tastet forkert.

Klager
Klager over fejl eller problemer ved donationer kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.

Hasene Danmark
Bibliotekvej 68 A
2650 Hvidovre

Tlf. +45 26 11 11 36
E-mail: info@hasene.dk  

CVR-nr.: 34508941

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.