Børnehjem i Nigeria

Børnehjem i Nigeria

Hasene Danmark har lagt de første grundsten i etableringen af et børnehjem i Nigeria med plads til 100 forældreløse børn. Børnene har enten mistet en mor, far eller begge forældre og står uden nogen omsorgspersoner. Formålet med børnehjemmet er at række en hånd ud og give børnene en god start på livet og støtte dem i at blive selvstændige individer. Dette forsøges at opnås ved at give dem undervisning opdelt i klasser, lære dem om dyr og landbrug samt inddrage dem i hverdagens gøremål på børnehjemmet. Børnene vil have bopæl og undervisning på børnehjemmet, indtil de fylder 18 år, hvor de herefter vil blive hjulpet godt videre enten i form af arbejde eller videreuddannelse.  

Sideløbende med de obligatoriske opgaver, der er forbundet med opholdet på børnehjemmet, vil der også blive tilbudt udflugter, sociale- og kreative aktiviteter samt mulighed for at dyrke fritidsinteresser – alle med det formål at styrke de individuelle kompetencer samt fællesskabet.

Hasene Danmark er bygherre i processen, og arbejdet foregår i samarbejde med partnere i Nigeria. Hasene Danmark står for den månedlige drift af børnehjemmet.

Kan jeg støtte projektet?

Det er muligt at bidrage til projektet med et beløb via betalingsmodulet. Ønsker du at støtte projektet med en fast månedlig ydelse, bedes du kontakte Hasene Danmark, hvorefter aftalen kan indgås.

Hvordan bliver jeg sponsor for et forældreløst barn på børnehjemmet?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at være sponsor for et forældreløst barn på børnehjemmet, da det stadig er under etablering. Muligheden for en sponsoraftale til et forældreløst barn på børnehjemmet vil derfor blive lanceret senere. Du er dog velkommen til at støtte projektet for forældreløse børn og tilmelde dig som sponsor til et andet barn via linket her; Forældreløse børn – Hasene Danmark

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.