OM OS

Om Hasene Danmark

Hasene Danmark er en non-profit nødhjælpsorganisation, som blev stiftet i år 2012. Hasene Danmark er den danske afdeling af Hasene International, som har hovedsæde i Tyskland.

Hasene Danmark udfører sit arbejde i samarbejde med frivillige og samarbejdspartnere over hele verden.


VORES MISION

Hasene Danmark arbejder i overensstemmelse med grundlæggende islamiske retningslinjer og tager udgangspunkt i Profeten Mohammeds (Guds fred og velsignelse med ham) udsagn;

”Det bedste menneske er dét, som gavner folk”.


VORES VISION

Vi mener, at alle mennesker har ret til et værdigt liv. Én af vores visioner er derfor at sørge for at formidle humanitær hjælp til folk i nød – uanset religion, sprog og etnicitet. Hasene Danmark har derfor etableret bl.a. projekter i forbindelse med naturkatastrofer og sundheds- og uddannelsesmæssige forhold, hvis formål er at behandle og mindske sygdom og at bevare et sundt liv. Vores uddannelsesmæssige projekter indebærer støtte og bidrag til, at børn og unge får bedre uddannelsesvilkår for at kunne klare sig bedst muligt i fremtiden.


HASENE DANMARKS VÆRDIGRUNDLAG

1. Troværdighed
Vi tager imod donationer med ansvar og bringer donationerne omhyggeligt videre med tillid og troværdighed.

2. Gennemsigtighed
Vi gør det tydeligt, hvad vores projekter og kampagner indeholder, og vi bogfører altid den hjælp, der bliver doneret.

3. Respektfuld
De mennesker, som vi rækker hjælpen ud til, står i en meget sårbar situation. Derfor gør vi vores yderste for at række donationerne og hjælpen ud så respektfuldt som muligt.

4. Information
Når vi bidrager med hjælp, informerer vi altid vores bidragsydere, så uddelingen bliver tydelig og gennemsigtig.

4. Næstekærlighed
Vi arbejder for at hjælpe mennesker, der har mest brug for det, uanset religion, sprog og etnicitet.

5. Medmenneskelighed
Med fokus på medmenneskelighed, er vores mål at nå ud til så mange som muligt, som har brug for hjælp. Derfor lancerer vi løbende projekter og kampagner for at gøre samfundet opmærksom på den hjælp, andre har brug for.

6. Ressourcer
Brug af ressourcer er baseret på behov. Vi undersøger og bidrager med hjælp til de mest trængende mennesker i verden, som er ramt af naturkatastrofer, sygdom eller fattigdom.

7. Hurtig handling
Med hjælp fra vores samarbejdspartnere er vi altid hurtige til at yde hjælp til områder, der er ramt af katastrofer.

8. Networking
Ved at skabe relationer mellem forskellige samfundsgrupper, lærer folk hinanden at kende, og på den måde skabes nye muligheder for at udvikle fremtidige projekter.

9. Udvikling
Vi arbejder for at skabe en lys fremtid. Udover at bidrage med donationer, hjælper vi også mennesker med at tage aktiv del i det samfund, de lever i. Det gør vi bl.a. ved at yde støtte til udviklingen af alternative levebrødsmuligheder i form af arbejdspladser og uddannelsessteder.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.