Om os

Om Hasene Danmark

Hasene Danmark blev stiftet i år 2012 og er den danske afdeling af den internationale nødhjælpsorganisation HASENE, som har hovedsæde i Tyskland.

Hasene Danmark er en non-politisk nødhjælpsorganisation, som samarbejder med vores frivillige og andre organisationer i hele verden.

Hånd i hånd for de undertrykte og ofrene

VORES MISION

Hasene Danmarks arbejde er i overensstemmelse med almene islamiske retningslinjer og i henhold til profetens Mohammeds (fvh) udsagn om, ”Det bedste menneske er dét, som gavner folk”.

VORES VISION

Hasene Danmarks hovedopgave er derfor at sørge for at formidle humanitære hjælp til fattige og undertrykte, uanset religion, sprog og etnicitet. Udover humanitære nødhjælp har Hasene også en del Sundheds- og uddannelsesprojekter i verden, hvis formål er at bidrage til et sundere liv, hvor forholdene ikke altid tillader det samt bidrage og støtte børn og unge til bedre uddannelsesvilkår.

VORES ARBEJDSPRINCIPER

1. Pålidelighed | Loyalitet til tillid
Vi tager imod donationer med ansvar og bringer det videre med omhyggelig, der skaber tillid hos sponsorer.

2. Gennemsigtighed

3.Bringe videre på en god måde
Vi gør vores bedste for at hjælpe folk og bringe donationer videre med bevidsthed og uden at fornærme folk.

4. Information
Vores opgave er, at informere offentligheden om hvor og hvordan donationer foretages ved at gøre status på vores sociale medier. På denne måde giver vi information om ofre i forskellige geografiske områder i verden.

5. Uafhængighed
Vi hjælper de undertrykte og ofrene, der er i vanskelige situationer, uanset religion, sprog, race sekte og farvediskrimination.

6. At gøre opmærksom
At gøre samfundet opmærksom og holde fokus på, om at hjælpe og dele med hinanden.

7. Anvendelse af ressourcer
Brug af ressourcer er baseret på behov. Vi undersøger og finder de mest trængende mennesker i verden.

8. Hurtig handling
Akut nødhjælp til kriseområder.

9. Skabe relationer
Vi opfylder vores pligt ved at skabe relationer mellem forskellige samfundsgrupper, hvor de kan lære at kende hinanden bedre.

10. Udvikling
Med de uddannelses- og udviklingsprojekter i de lande og regioner, hvor vi hjælper befolkningen, er vores formål at udvikle dem fra den passive stilling, der modtager hjælp, til den stilling, hvor de kan stå på egne ben og endda bidrage til hjælpeorganisationen. Vi opfylder vores pligt ved at støtte udviklingen af befolkningen i de trængte lande og områder ved at åbne alternative levebrødsmidler, job- og erhvervsskoler.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.