AKUT NØDHJÆLP

AKUT NØDHJÆLP

Hasene Danmark har i samarbejde med Hasene International et akutberedskab, som rykker ud, når katastrofer, som fx jordskælv, tsunami, krig eller oversvømmelser rammer et område. Vi hjælper de mennesker, som har mest brug for det med bl.a. tæpper, mad, drikke, hygiejnekits, børneudstyr og psykosocial støtte.

Den mobile klinik

Hasene Danmark har i 2023 købt sin egen mobile klinik for at hjælpe de overlevende mennesker fra den seneste jordskælvskatastrofe i det østlige Tyrkiet. Den mobile klinik har til formål at yde akut lægehjælp i områder ramt af katastrofen. I den mobile klinik findes der medicinsk udstyr, samt et sterilt rum til småoperationer. Undersøgelser og behandlinger foretages af frivilligt sundhedspersonale.

Det mobile bageri

Hasene International har et mobilt bageri til rådighed, som bliver transporteret til områder ramt af katastrofer for at uddele frisk brød til de overlevende. Det mobile bageri har kapacitet til at bage flere tusinde brød hver dag.

Det mobile køkken

I det mobile køkken tilbereder vores kokke og frivillige varm og kold mad til flere måltider hver dag til folk, som står uden tag over hovedet på grund af katastrofer. Lige nu befinder det mobile køkken sig i Tyrkiet på grund af det seneste jordskælv.

Du kan bidrage til akut nødhjælp med et valgfrit beløb via betalingsmodulet.

  • Akut Nødhjælp Hasene Danmark

    Akut nødhjælp

    Nødhjælp redder liv. Bidrag med et valgfrit beløb.

mobile klinik Hasene Danmark
Mobile Klinik Hasene Danmark
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.