WAJIB QURBAN

WAJIB QURBAN

Wajib qurban er betegnelsen for dyr, som slagtes i den årlige religiøse højtid i forbindelse med pilgrimsfærden og den årlige fest, Eid-al Adha.

Der vil blive åbnet op for betaling til wajip qurban ca. en måned før Eid-al Adha. Udenfor denne højtid er det derfor kun muligt at donere adaq, aqiqah og shukr qurban.

I hvilket lande slagtes wajip qurban?

Hasene udfører slagtning af qurban i de mest trængte områder, typisk i de Afrikanske lande, Tyrkiet, Balkanlande og Asien. Forældreløse børn- og deres familier, flygtninge, folk ramt af naturkatastrofer og fattigdom er dem, som får uddelt qurban.

Får jeg information om min qurban?

Vi sender information på SMS, når slagtningen af qurban er gennemført. Derfor er det vigtigt, at du noterer navn, adresse og tlf. nr. ved overførslen, om enten det er fra Mobilepay, bankoverførsel eller betaling via hjemmesiden. Vi sender ikke billeder til vores bidragsydere, men lancerer altid uddelingen i form af billeder på sociale medier, under kampagnen.

Hvordan kan jeg donere?

Donation er aktuel i kampagneperioden på hjemmesiden, hvor du kan vælge wajib qurban og føje til kurven. Derefter skal du udfylde dine oplysninger og foretage betalingen via betalingsmodulet.

Qurban processen step-by-step (engelsk):
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.