VANDBRØNDE

VAND ER LIV, VAND REDDER LIV

Vand er vigtigt for mennesket og dyrets eksistens. Den typiske årsag til mangel på vand skyldes oftest tørke eller dårlige forhold til at få rent drikkevand, hvorfor folk er nødsaget til at drikke urent vand. Det urene vand kan bl.a. føre til sygdom og dødsfald hos mennesker og dyr.

I de hårdest ramte lande, typisk i Afrika, er man nødsaget til at gå flere kilometer for at få adgang til rent vand. Med etablering af en vandbrønd kan du være med til at gøre hverdagen og livet lettere i Afrikanske lande, hvor vandmanglen er intenst. En vandbrønd byder nemlig på rent drikkevand til en hel eller flere nærliggende landsbyer. Omkring 300-500 personer vil have fordel af én etableret vandbrønd.

Priser for vandbrønde

Hvis du vælger at få bygget en vandbrønd for dig selv til 20.000 kr., 40.000 kr. eller bidrage med en delvis donation på 5.000 kr. kan man få mulighed for at vælge, hvad der skal stå på brønden. På en brønd til 20.000 kr. eller 40.000 kr., kan du vælge tekst med max 40 tegn. På en delvis donation på 5.000 kr., kan du vælge tekst med max 20 tegn.

Med en delvis donation på 5.000 kr. vil teksten, du vælger på brønden, fremgå med andre donationers tekst på samme skilt. Det er ikke muligt at vælge, hvad der skal stå på en brønd på mindre overførsler end nævnte beløb. 

Prisen på vandbrøndene er fastlagt efter de udgifter, der er forbundet med etablering af en vandbrønd. I nogle områder kræver det, at man borer længere ned for at komme til rent drikkevand eller bruger andre typer materialer, som fx en større vandpumpe.

Prisen for vandbrøndene er fast og kan ikke ændres efter betaling. Refundering er heller ikke muligt efter påbegyndelsen af processen.   

Du kan vælge at få etableret en vandbrønd for dig selv via Hasene Danmark eller bidrage med et valgfrit beløb, som vil gå til etablering af en vandbrønd.

Etablering af vandbrønd

Når vi har modtaget din donation, sender vi informationerne videre til vores samarbejdspartnere. De vil dernæst gå i gang med at undersøge, hvor behovet for rent drikkevand er størst i de lande, klassificeret i nedenstående tabel. Derefter vil byggeprocessen påbegyndes. Det kan tage ml. 6-9 måneder, før vandbrønden er helt færdigetableret. Du vil snarest herefter modtage billeder og information om din vandbrønd på e-mail. Du vil også modtage en mindre mappe med informationer og billeder med posten. Sidstnævnte er kun gældende for brønde doneret med 5.000, 20.000 eller 40.000 kr.

Det er ikke muligt at modtage billeder under byggeriet, men du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide nærmere ift. hvilket land brønden vil etableres.

  • Vandbrønde | Su kuyusu

    Vandbrønde

    Gruppe A: 5.000 DKK
    Gruppe B: 20.000 DKK
    Gruppe C: 40.000 DKK

PRISKATEGORIER FOR VANDBRØNDE

ADelvis donation5.000 DKK
BBenin, Chad, Elfenbenskysten, Ghana, Cameroon, Kenya, Nigeria, Tanzania, Togo20.000 DKK
CBurkina Faso, Mali40.000 DKK

Giv rent vand til børn, unge og ældre, der har mest brug for det.

En brønd er fyldt med håb, broderskab og bøn.

Hasene… Hånd i hånd for mennesker i nød

PROCESSEN FOR REGISTRERING AF VANDBRØND

Vælg et beløb for din vandbrønd og gå til kurven.

Udfyld faktureringsoplysninger og noter hvad du ønsker, der skal stå på brønden under ”yderligere informationer”.

Vælg betaling, efter at have udfyldt dine oplysninger.

Efter modtagelse af din betaling, vil du få tilsendt et bekræftelsesbrev pr. mail med oplysninger.

Efter betalingen er modtaget af Hasene Danmark, vil etableringen af vandbrønden påbegyndes. Processen vil typisk vare mellem 6-9 måneder. Herefter vil sagsmappen blive sendt til jer pr. mail og post.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.