VANDBRØNDE

VAND ER LIV, VAND REDDER LIV

Vand er vigtigt for menneskers og dyrs eksistens. Den typiske årsag til mangel på vand skyldes oftest tørke eller dårlige vandforhold, hvorfor folk er nødsaget til at drikke urent vand. Det urene vand kan føre til sygdom og dødsfald hos mennesker og dyr.

I de hårdest ramte lande, typisk i Afrika, er man nødsaget til at gå flere kilometer for at få adgang til rent drikkevand. Med etablering af en vandbrønd kan du være med til at gøre hverdagen og livet lettere i afrikanske lande, hvor vandmanglen er intens. En vandbrønd sørger nemlig for rent drikkevand til en hel eller flere nærliggende landsbyer. Omkring 300-500 personer vil med fordel kunne få nytte af bare én etableret vandbrønd.

Priser for vandbrønde

Hvis du vælger at få bygget en vandbrønd for dig selv til 20.000 kr, 40.000 kr eller bidrage med en delvis donation på 5.000 kr kan du selv vælge, hvad der skal stå på brønden. For en brønd til 20.000 kr eller 40.000 kr, kan du vælge en tekst med op til 40 tegn. For en delvis donation på 5.000 kr, kan du vælge tekst med op til 20 tegn.

Med en delvis donation på 5.000 kr vil teksten, du vælger på brønden, fremgå sammen med andre doners tekst på samme skilt. Det er ikke muligt at vælge, hvad der skal stå på en brønd på mindre overførsler end de nævnte beløb. 

Prisen på en vandbrønd er fastlagt ud fra de reelle udgifter, der er forbundet med etablering af en vandbrønd. I nogle områder kræver det, at man borer længere ned for at komme til rent drikkevand eller bruger andre typer materialer, som fx en større vandpumpe.

Prisen for vandbrøndene er fast og kan ikke ændres efter gennemført betaling. Det er heller ikke muligt at få sin donation refunderet efter påbegyndelsen af processen.   

Du kan vælge at få etableret en vandbrønd for dig selv via Hasene Danmark eller bidrage med et valgfrit beløb, som vil gå til etablering af en vandbrønd.

Etablering af vandbrønd

Når vi har modtaget din donation, sender vi informationerne videre til vores samarbejdspartnere. De vil dernæst gå i gang med at undersøge, hvor behovet for rent drikkevand er størst i de lande, klassificeret i nedenstående tabel. Derefter vil byggeprocessen påbegyndes. Det kan tage ml. 6-9 måneder, før vandbrønden er helt færdigetableret. Du vil snarest herefter modtage billeder og information om din vandbrønd på e-mail. Du vil også modtage en mindre mappe med informationer og billeder med posten. Sidstnævnte gælder kun for brønde doneret med 5.000, 20.000 eller 40.000 kr.

Det er ikke muligt at modtage billeder under byggeriet, men du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide nærmere ift. hvilket land brønden vil etableres.

  • Vandbrønde | Su kuyusu

    Vandbrønde

    Gruppe A: 5.000 DKK
    Gruppe B: 20.000 DKK
    Gruppe C: 40.000 DKK

PRISKATEGORIER FOR VANDBRØNDE

A Delvis donation 5.000 DKK
B Benin, Chad, Elfenbenskysten, Ghana, Cameroon, Kenya, Nigeria, Tanzania, Togo 20.000 DKK
C Burkina Faso, Mali 40.000 DKK

Giv rent vand til børn, unge og ældre, der har mest brug for det.

En brønd er fyldt med håb, broderskab og bøn.

Hasene… Hånd i hånd for mennesker i nød

PROCESSEN FOR REGISTRERING AF VANDBRØND

Vælg et beløb for din vandbrønd og gå til kurven.

Udfyld faktureringsoplysninger og notér hvad du ønsker, der skal stå på brønden under ”yderligere informationer”.

Vælg betaling efter at have udfyldt dine oplysninger.

Efter modtagelse af din betaling vil du få tilsendt et bekræftelsesbrev pr. mail med oplysninger.

Efter betalingen er modtaget af Hasene Danmark, vil etableringen af vandbrønden påbegyndes. Processen vil typisk vare mellem 6-9 måneder. Herefter vil sagsmappen blive sendt til jer pr. mail og post.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.