Uddannelsesfond

HVORFOR UDDANNELSESPROJEKTER?

Ifølge en rapport som er udarbejdet af ILO (International Labor Organisation) er der cirka 152 millioner børn ude i verden som er nødsaget til at arbejde. Der er forskellige former og typer for børnearbejde, som børn bliver udsat for. Arbejdet kan være krævende, farligt, samt ulovligt eller moralsk forkert. Disse børn bliver frihedsberøvet og kan have livslange konsekvenser, som er med til hæmme deres fysiske og psykiske udvikling.

Fattigdom kan skyldes, at børn arbejder. Afrika og Asien er de lande hvor antallet af børnearbejde er flest i. Dette medfører, at børn bliver frataget muligheden for skolegang. Derfor har Hasene taget ansvar for et uddannelsesprojekt, som er med til at give en mulighed for at fattige børn kan forsætte deres skolegang.

For hænder, der holder en pen

  • Giv et bidrag

    Mindste beløb 100 kr.

    Anbefalet beløb 500,00 kr.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan kan jeg bidrage til uddannelsesprojektet?

Du kan støtte uddannelsesprojektet ved at benytte betalingsmodulen på denne side og du bestemmer selv størrelsen af bidraget. Har du spørgsmål kan du kontakte Hasene Danmark via e-mail eller telefon.

Hvad er forældreløsebørn uddannelsesfond?

Engangsbidrag samt beløb under 300 kr. til forældreløse børn samles i en pulje. Denne pulje anvendes i forbindelse med besøg hos forældreløse børn, hvor de bliver glædet med tørklæder, t-shirts, skoleting, gaver m.m. I kan ligeledes bidrage til denne pulje ud over den månedlige støtte.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.